AZ SZFP-IR RÉGI VÁLTOZATÁBA VALÓ BELÉPÉSHEZ KATTINTSON A KÉPRE
 
  Kinyomtatom.  
 

Jogi nyilatkozat


A www.szemunk.fenye.hu honlap kiadója és üzemeltetője a CAMINUS ZRt.
A kiadó által üzemeltetett honlap használatának feltétele, hogy a Felhasználó előzetesen elolvassa és elfogadja a jelen jogi nyilatkozatban szabályozottakat. A Felhasználó a kiadó által üzemeltetett honlapra történő belépéssel elismeri, hogy a jelen jogi nyilatkozatban foglalt feltételeket megismerte, annak rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek ismeri el, függetlenül a látogatás indokától és annak jellegétől.
A honlap arculatának egésze, és egyes részei, továbbá a honlap tartalmának meghatározása, keretrendszerbe illesztése, elrendezése, szerkesztése, valamint maga a tartalom (a továbbiakban együttesen tartalom) egyéni, eredeti jellege miatt a honlap szerzői jogvédelem alatt áll. A jog jogosultja a kiadó. Kizárólag a kiadó jogosult minden egyes, azaz bármilyen felhasználás mások számára történő engedélyezésére, az alábbiakat különösen beleértve:
A kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a tartalom egészét vagy részeit bármilyen formában közölni, illetve újraközölni, terjeszteni, tárolni, feldolgozni, átdolgozni, sokszorosítani, lefordítani, adatbázisban tárolni, letölthetővé tenni, kereskedelmi forgalomba hozni vagy továbbítani, sokszorosítani, másolni. Tilos a tartalomból eredő vagy azon alapuló bármilyen anyag vagy mű készítése, átdolgozása, ideértve különösen a betűtípusok, gombok, linkek, háttérképek, ikonok, képernyővédők, szöveg, kép, grafika, logo, képeslapok, fotó, hang és videó anyagok készítését, engedély nélküli forgalmazását és árusítását.
A Felhasználónak tiszteletben kell tartania a tartalomhoz kapcsolódó összes szerzői és más jogot. A kiadó a tartalom egészét vagy részeit bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja, korszerűsítheti, vagy visszavonhatja. A kiadó a weboldalon található tartalmak tekintetében hitelességre törekszik, ugyanakkor a tartalmak helytállóságáért, a helytállóság hiányából fakadó károkért semmiféle felelősséget nem vállal. Amennyiben a weboldal használata során nem helytálló, vagy valótlan információt talál, kérjük, hogy azt a következő címen jelentse azt be: rimoczi.tamas@sza-co.hu.
A Felhasználók a honlapot kizárólag saját felelősségükre használhatják. A kiadó kizárja felelősségét a jelen honlapon elhelyezett harmadik személyek honlapjára mutató hivatkozás elérése révén bármilyen módon keletkező károkért. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató nem felelős a Felhasználó számítógépében, hálózatában keletkezett hibáért, vírus által okozott károkért, bármilyen természetű adatvesztésért, illetve a Felhasználó számítógépéhez, illetve kapcsolódó hálózatához történő jogosulatlan hozzáférésért.