Elindult a Szemünk Fénye Program

Az ünnepélyes aláírás

Az energia gazdaságos, ésszerű felhasználását előirányzó Szemünk Fénye Program finanszírozására 2006. augusztus 23-án hitelkeretszerződés aláírására került sor.

A kormányzat által korábban meghirdetett közbeszerzési eljárásban nyertes konzorcium tagjai, a "CAMINUS" Zrt. és az OTP Bank Nyrt. közötti hitelkeret-szerződést a legnagyobb hazai bank részéről Dr. Csányi Sándor elnök-vezérigazgató és Kovács Pál ügyvezető igazgató, a programot szervező "CAMINUS" Zrt. részéről Szadeczki János vezérigazgató írta alá.

Az eseményen jelen volt Dr. Magyar Bálint, a Fejlesztéspolitikai Irányító Testület alelnöke, volt oktatási miniszter, valamint a konzorcium további tagjainak vezetői: Dr. Szini István, a GE Hungary Zrt. Igazgatóságának elnöke és André Horbach, a GE Hungary Consumer and Industrial elnökvezérigazgatója, Tóth Zsolt, a Viessmann Kft. ügyvezető igazgatója és Burkus László, a "Rátherm" Kft. ügyvezető igazgatója, továbbá Jyrki Koskelo, a finanszírozási garanciát nyújtó IFC (International Finance Corporation) igazgatója


További friss információkat a Projektek rovatban olvashat.


www.Szemunk.Fenye.hu   © Caminus ZRt